środa, 17 lutego 2010




Jedno powiem, nie przeceniajcie się! Kiedyś tak 6 lat temu grałam w kosza, dobrze nawet a teraz wziełam sobie początkujący poziom na WF. Mam siniaka na kolanie i spuchniętą nogę...I pocieszam się sprzątaniem i tofu!

Na 1 porcję potrawki

olej
100 g mrożonego szpinaku
1 plaster dyni pokrojony w kostkę
150 g tofu
1 plaster fenkułu
kilka plastrów selera naciowego

do podania ziemniaki

Na oleju podsmażyć pokrojony fenkuł, dynię, po kilku min dożucić szpinak, a na sam koniec skrojone w kostkę tofu. Podawać z ziemniakami.

4 komentarze:

Molly pisze...

hej fina!
hoppas att du har haft en bra dag :) min dag har varit bra :)

vad kul med basket :) det var det länge sedan jag spelade.

du får ha en fortsatt bra kväll. maten ser god ut.

kramar

aga-aa pisze...

smaczne pocieszenie :)

grazyna pisze...

WF dla początkujących, to fikcja ...
Zdrowiej szybko i gotuj dalej te pyszne danka :)

vegeswiat pisze...

ago: tak bardzo smaczne:)

grazyno: haha nie u nas jest 1 gorszy odemnie ale itak czuje sie nie swojo:)